Vacature details

Nieuwste vacatures

  • Billen Boetiek

  • Nieuwegein

We zijn per direct op zoek naar twee nieuwe medewerkers. Één functie van 24-32 uur per week, en in verband met een zwangerschapsverlof een tijdelijke kracht voor 16 uur per week. We zoeken iemand die in de regio Utrecht woont en hebben de voorkeur voor iemand die ervaring heeft met (onze) wasbare luiers.

Taken

We zijn een klein bedrijf, en taken worden flexibel verdeeld. Omdat we grotendeels een webshop zijn zullen veel taken hiermee te maken hebben: pakketjes inpakken, klantcontact, retouren verwerken. Maar we zoeken wel iemand die ook kan meedenken over onze strategie en werkwijze (we hebben regelmatig teamoverleg en vinden onderlinge betrokkenheid en openheid belangrijk) en die op een bevlogen manier mensen kan informeren tijdens voorlichtingsmomenten. Dat laatste is zowel online, als bij ons in de winkel, en uiteindelijk zullen we ook weer op beurzen gaan staan.

Wat we vragen

Je bent zelf enthousiast over ons product, en wil dat enthousiasme ook graag overbrengen op nieuwe klanten, zowel de mensen die ons zelf met interesse benaderen, als mensen die nog nooit over wasbare luiers hebben nagedacht, bijvoorbeeld op beurzen. Als klanten vragen of problemen hebben help je ze met het vinden van een oplossing. Eerlijkheid en oprechtheid vinden we ontzettend belangrijk, naar de klant maar zeker ook binnen het team. We verwachten dat je assertief genoeg bent om je eigen mening te kunnen ventileren. Je kan zelfstandig en nauwkeurig werken en bent bestand tegen lichte chaos. Je hoeft zeker niet alles over luiers te weten, maar staat ervoor open om alles te leren.

Werkdagen en -tijden

Deze kunnen in overleg worden ingedeeld. Wel vinden we het fijn als je in de basis vaste werkdagen hebt. Je staat er daarnaast voor open om soms ‘s avonds of in het weekend te werken, maar dit zal niet vaak zijn en altijd ver van tevoren besproken worden.

Wat we bieden

Omdat we een klein bedrijf zijn, met een speciaal product en een aparte uitstraling, zijn we nog volop in ontwikkeling. Je bent daarom al snel volwaardig onderdeel van het team, en we hechten waarde aan jouw input.
We zijn dit bedrijf begonnen om de wereld van veel te veel wegwerpluiers af te helpen, niet om rijk te worden. Hoewel het steeds beter gaat kunnen we (nog) geen hoge salarissen betalen. We kunnen in overleg kijken wat past bij onze situatie en je functie, en bieden de mogelijkheid om door te groeien in én met het bedrijf. Naast je salaris neem je ook de voldoening mee naar huis dat je iets wezenlijks doet waarmee je de wereld een beetje mooier maakt, en mensen blij maakt met een mooi product. Ieder volledig pakket dat je verkoopt/inpakt bespaart in principe per kind zo’n 6000 wegwerpluiers, en dat is kicken.

Vragen, of direct solliciteren?

Je kunt je vragen, sollicitatiebrief, CV doorsturen naar [email protected]

 

Stel je vraag aan de recruiter:

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.