Vacature details

Nieuwste vacatures

  • Antea Group

    Antea Group is het thuis van 1500 trotse ingenieurs en adviseurs

  • Deventer Almere Heerenveen Capelle a/d IJssel Oosterhout Nederland

Wil jij een echte bijdrage leveren aan de energietransitie in Nederland? Wil jij je inhoudelijke en commerciële kwaliteiten inzetten om onze nieuwe adviesgroep verder te brengen vanuit bestaande en nieuwe business op het gebied van energie?

Antea Group werkt aan duurzame oplossingen voor de toekomst. De energietransitie maakt daar onderdeel van uit. Wij werken dagelijks voor onze klanten aan projecten op onder meer het gebied van energiebesparing, duurzame energieopwekking, transformatie van de energie infrastructuur, de warmtetransitie en het energieneutraal maken van bedrijven en gebieden (oftewel het gehele energiesysteem).

Wij zijn op zoek naar een ervaren adviseur energietransitie met een breed netwerk in de overheids- en of het bedrijfsleven, die wil en kan bijdragen aan de opbouw van onze nieuwe adviesgroep. Een adviseur die samen met ons werkt aan het realiseren van de ambitie om kennis en netwerk te bundelen tot integrale adviesoplossingen die het verschil maken.

Dit is jouw uitdaging

Als ervaren adviseur ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van strategische en complexe energietransitie projecten. Je bent een netwerker, hebt plezier in het onderhouden van contacten en je weet als geen ander marktkansen te verzilveren en projecten in teamverband op te pakken en af te ronden. Je netwerk richt zich op overheden, bedrijfsleven, of energieontwikkelaars en -leveranciers. Jij weet wat er speelt in hun markt en bij onze klanten, komt met nieuwe ideeën en vertaalt klantvragen naar slimme oplossingen.

Thema’s waaraan je werkt kunnen variëren van grootschalige energie opwekking, energietransitie, CO2 footprinting, energiebesparing, maar ook bijvoorbeeld samenwerkingsvraagstukken. Je bent inventief en ontwikkelt met ondersteuning van collega’s originele aanpakken, alternatieven en oplossingen voor multidisciplinaire vraagstukken en tenders. Je benut de inbreng van anderen om eigen ideeën te toetsen en je stimuleert de onderlinge samenwerking. Je komt terecht in onze nieuwe adviesgroep Energietransitie. Dat is geen gespreid bedje. Samen met je collega’s zet je je schouders eronder en draag je bij aan de groei en het succes van deze nieuwe groep.

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over:

  • Een afgeronde HBO-/WO-opleiding;
  • Ruime werkervaring binnen het thema energietransitie;
  • Ondernemersgeest en creativiteit;
  • Je bent initiatiefrijk;
  • Commercieel vaardig en je weet marktsignalen om te zetten in concrete opdrachten;
  • Kennis van de energietransitie (oog voor het politiek bestuurlijke krachtenveld is een pre);
  • Netwerkkwaliteiten; je legt makkelijk contacten op bestuurlijk-, directie en beleidsniveau;
  • Een aantoonbaar netwerk bij overheden, bedrijfsleven of energieontwikkelaars en -leveranciers.

Antea Group en Stad & Klimaat

In ons land is elke vierkante kilometer kostbaar. En terwijl we steeds meer van die ruimte eisen, zien we steden, dorpen, natuur en platteland veranderen. Verstedelijking, krimp, klimaatverandering: ze vragen om nieuwe oplossingen en concepten. Hoe kunnen we ons land (betaalbaar) blijven ontwikkelen, maar met oog voor leefbaarheid, veiligheid en gezondheid? Het zijn vraagstukken waar onze specialisten zich dagelijks over buigen. We onderzoeken, adviseren en organiseren. We effenen de paden om nieuwe plannen mogelijk te maken, verbinden belangen en zetten onze kennis van ruimtelijke ordening, water- en waterveiligheid, wet- en regelgeving in om tot duurzame oplossingen te komen.

Ben jij klaar voor Antea Group?

Laat deze kans gerust even bezinken, maar wacht ook niet te lang met reageren. Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt. Wil je eerst sparren over deze functie en de kansen die jij ziet? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Meer informatie:

Neem contact op met Floor Kempers, telefoonnummer 06 – 83 16 86 44 of solliciteer direct via deze link voor deze vacature!

Stel je vraag aan de recruiter:

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.