Vacature details

Nieuwste vacatures

  • Missie030

  • Utrecht

Wil jij alles leren en ervaren over impact ondernemerschap? Gezien worden en je talenten ontdekken en versterken? Direct aan de slag gaan bij een impact organisatie of samen met andere deelnemers intensief werken aan een eigen idee? Een groter netwerk opbouwen in Utrecht? Dan is Missie030 voor jou!

Dit traineeship is voor iedereen van 16 t/m 27 jaar die klaar is met stilzitten en écht iets wil betekenen. Die zijn/haar talenten wil ontwikkelen en ondertussen de wereld wil verbeteren. Toffe trainingen, persoonlijke coaching, ondernemend leiderschap, inspiratie en teambuilding: dat zit er allemaal in!

Je kunt dit programma (Missie030) volgen in Utrecht, als onderdeel van de Maatschappelijke Diensttijd. In 20 weken ga jij in een team impact maken. Veel leren, fouten (durven) maken en misschien zelfs jullie eigen sociale onderneming starten.

Iedere week ontmoet je elkaar op een vaste programmadag – dit is de donderdag. Je volgt workshops in impact ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling, werkt aan challenges en gaat in de praktijk aan de slag met een startup idee of bij een impact ondernemer uit jouw stad. Gemiddeld kost dit programma jou 12-16 uur per week. Je hoeft niet te betalen om mee te doen, maar we vragen wel jouw motivatie en inzet.

Solliciteren kan door aan te melden via deze link. Voor vragen kun je een mail sturen naar [email protected] of bellen naar 0651571908.

 

Stel je vraag aan de recruiter:

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.