Duurzame Vacatures – Sustainable Jobs

Welkom op de vacaturepagina van Sustainablejobs.nl. Op deze pagina is het complete overzicht te vinden van alle duurzame vacatures, freelance opdrachten, stages en parttime- en fulltime vacatures. Daarnaast hebben wij een uitgebreide beroepengids opgesteld met alle duurzame vacatures. Wil je solliciteren op één van de vacatures of opdrachten? Dan kom je direct terecht bij het e-mailadres van de contactpersoon, of de website van de opdrachtgever.

Wij zijn een Duurzame Vacaturebank!

Sustainable Jobs is een vacaturebank die helemaal gericht is op de duurzaamheid. Via deze duurzame vacaturebank willen wij een rol spelen in de aankomende energietransitie. Bedrijven die binnen de energietransitie en duurzaamheid actief zijn, willen wij helpen door de beste medewerkers te vinden.

Sustainablejobs.com

Om bedrijven in Nederland nog beter te helpen bij het vinden van kandidaten. Hebben wij recentelijk Sustainablejobs.com overgenomen. Sustainablejobs.com is een internationaal platform net als Sustainablejobs.nl. Door de combinatie van een Nederlands- en Internationaal platform, hopen wij bedrijven in Nederland nog beter te helpen bij het vinden van talentvolle medewerkers.

Welke Duurzame Vacatures zijn er op ons platform te vinden?