Freelance Developer Duurzaamheid

Een consultant duurzaamheid vinden via Sustainablejobs.nl. 

Freelance Developer Duurzaamheid

Bekijk de taken en verantwoordelijkheden van een Freelance Developer Duurzaamheid

Een Freelance Developer Duurzaamheid houdt zich bezig met de technische ontwikkeling op het gebied van groene en duurzame innovaties, met als doel om de ontwikkeling van Innovatieve businessprojecten te versnellen.

Wat betekent Duurzaamheid?

Duurzame ontwikkeling voorziet in de behoeften van het heden zonder het vermogen van toekomstige generaties in gevaar te brengen. Het betreft economische en sociale ontwikkelingen met het oog op milieubescherming en duurzame innovaties voor een toekomstbestendig bedrijf.

Wat zijn de taken en verantwoordelijkheden van een Freelance Developer Duurzaamheid?

Freelance Developers Duurzaamheid ontwikkelen in de breedste zin van het woord, zo kan je bijvoorbeeld denken aan gebruikersspecifieke websites, mobiele applicaties en software voor apparaten.

Afhankelijk van het te ontwikkelen product, kan een Freelance Developers Duurzaamheid verantwoordelijk zijn voor een geheel project of slechts een deel daarvan, waarbij zelfstandigheid een sleutelrol heeft.

Onder Freelance Developers Duurzaamheid worden zowel software developers, webdevelopers en applicatieontwikkelaars verstaan. Je beschikt over de benodigde programeer-ervaring, je hebt oog voor details en een talent voor probleemoplossingen. Afhankelijk van het complexiteitsniveau van de functie, werk je samen met bedrijfs- en marketingexperts, technische georiënteerd collega’s en met diverse software- en besturingssystemen.

Afhankelijk van de opdracht kan je webapplicaties ontwikkelen, onderhouden en upgraden of ben je verantwoordelijk voor softwareontwikkeling die een efficiëntere bedrijfsvoering teweegbrengt.

Er zijn ook opdrachten voor Freelance Developers Duurzaamheid die beschikken over gespecialiseerde expertise en die meewerken in een multidisciplinair team van Product owners, Srum- en IT-managers en andere developers.

Welke opleiding moet een Freelance Developer Duurzaamheid?

Er zijn veel manieren die kunnen leiden naar de functie van een Freelance Developer. Er zijn zowel mbo- als hbo-opleidingen te volgen, zoals bijvoorbeeld Applicatieontwikkeling, Software engineering, Front- of back-end development en Full stack development. Ook Informatica studeren aan de universiteit behoort tot de mogelijkheden.

Wat verdient iemand?

Als freelancer zijn er veel verschillende instaptarieven voor de functie van Freelance Developer Duurzaamheid. Zo kan een junior developer starten met een tarief van €45,00. Heb je meer werkervaring, opleiding of expertise dan kan een senior developer ongeveer €95,00 per uur ontvangen. Dit kan oplopen tot €115,00 per uur voor functies zoals lead developer.

Plaats een Vacature

Plaats een vacature of opdracht in het netwerk van Sustainablejobs.nl. 

Nieuwsbrief:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recruiter nodig?

Heb je meer hulp nodig bij het invullen van meerdere duurzame vacatures? Bekijk de mogelijkheden tot het inhuren van één van onze recruiters!

Plaats een Vacature in ons netwerk! 

Vacature Plaatsing

Plaats een standaard vacature voor het vinden van een nieuwe collega! 

€275,-

Per vacature plaatsing

Spotlight Vacature

Optimaal gebruik maken van Sustainablejobs.nl. 

€375,-

Per vacature plaatsing

Jaarlidmaatschap

Onbeperkt publiceren (via automatische koppeling). 

€1250,-

Per jaar