[vc_row row_height_percent=”0″ back_color=”color-997403″ overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ column_width_percent=”75″ border_style=”inherit” shift_y=”0″ z_index=”0″][vc_column column_width_percent=”100″ gutter_size=”3″ back_color=”color-prif” overlay_alpha=”50″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ shift_y_down=”0″ z_index=”0″ medium_width=”0″ mobile_width=”0″ width=”1/1″][vc_single_image media=”88572″ media_width_percent=”100″ lbox_title=”yes”][vc_column_text border_color=”color-gyho”]

Bekijk de taken en verantwoordelijkheden van een Parkbeheerder Natuurkwartier

Een Parkbeheerder Natuurkwartier is verantwoordelijk voor de het reilen en zeilen van een specifiek groengebied.

Wat is een natuurkwartier?

Met een natuurkwartier wordt een groengebied bedoeld waar allerlei activiteiten op het gebied van natuur en milieu plaatsvinden al dan niet in combinatie met cultuur en dieren.

Wat zijn de taken en verantwoordelijkheden van een Parkbeheerder Natuurkwartier?

Een Parkbeheerder Natuurkwartier coördineert de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden die in het gebied plaatsvinden. Je werkt samen met contractpartijen en bent contactpersoon voor de participanten. Je weet de betrokken partijen met elkaar te verbinden. Je weet een beheerplan te maken, deze te evalueren en draagt concrete suggesties voor verbetering aan. Je bewaakt het budget en draagt zorg voor het naleven van de relevante wet- en regelgeving. Je beschikt over een hands-on mentaliteit, je bent flexibel en hebt kennis op het gebied van groenbeheer, landbouw en veehouderij.

Welke opleiding moet een Parkbeheerder Natuurkwartier volgen?

Voor deze functie heb je een gerelateerde opleiding afgerond, hierbij kan je denken aan

Agrarische opleidingen zoals Management van de Leefomgeving, Natuur & Recreatie of Bos- en Natuurbeheer. Er zijn verschillende opleidingen mogelijk zowel op mbo- als op hbo-niveau.

Wat verdient iemand?

Het salaris van een Parkbeheerder Natuurkwartier is afhankelijk van de gevolgde opleiding, werkervaring en van het dienstverband. Ook speelt de grootte van het groengebied een rol.

Het salaris bij een fulltime functie varieert tussen de €2200 en de €5000 bruto per maand. Bij een freelance vervulling van deze vacature varieert het uurtarief tussen €45,- en €85,- per uur.

Aan de slag in de duurzaamheid?

Wil jij aan het werk in de duurzaamheid? Bekijk dan het complete overzicht van alle duurzame vacatures. Vragen over een vacature, freelance opdracht of stage? Stuur dan een e-mail naar [email protected].[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]