Een Student inhuren

Bekijk hier de mogelijkheden tot het inhuren van een student via Sustainablejobs.nl. 

Een student inhuren

In de laatste jaren is het onderwerp klimaatverandering steeds meer gaan spelen onder de jonge bevolking. Het is tegenwoordig geen uitzondering meer dat kinderen zich al op de basisschool middels acties actief laten horen. In de laatste tien tot vijftien jaar is dit alleen maar gegroeid. Inmiddels zijn deze kinderen al geen kinderen meer. En zijn ze met z’n allen gaan studeren, of zelfs al afgestudeerd. Binnen deze groep is er een grote groep die moeite heeft een bijbaan, stage of startersfunctie te vinden binnen de duurzaamheid. De missie van Sustainablejobs.nl is om door heel Nederland mensen te helpen aan een baan met impact. Zo ook scholieren, studenten, starters én young professionals. Op ons platform kunnen bedrijven opdrachten, vacatures en stages plaatsen. Om vervolgens eenvoudig studenten te vinden voor deze vacatures.

Wat zijn de mogelijkheden?

Sustainablejobs.nl zelf doet geen actieve bemiddeling. Wij zijn uitsluitend een platform waar wij vraag en aanbod bij elkaar brengen. Met andere woorden. Ons team werkt dagelijks hard om verkeer van de juiste doelgroep naar ons platform te krijgen. In ruil daarvoor richten wij ons ook op de juiste werkgevers naar het platform te krijgen. Op die manier wordt Sustainablejobs.nl een marktplaats voor bedrijven én studenten. Die direct met elkaar in contact kunnen komen. Het is mogelijk om bij ons een vacature te plaatsen.

Stage plaatsingen altijd gratis

Werkgevers kunnen stages gratis plaatsen op ons platform. Hier zitten verder geen kosten aan verbonden. Het aantal te plaatsen stages is ook onbeperkt. Voor het plaatsen van een bijbaan of vacature vragen wij een éénmalige vergoeding van €150,00 exclusief 21% btw. Een alternatief daarvoor is het afnemen van een pakket van meerdere vacatures of een langdurige samenwerking, voor een vast bedrag per maand.

Wat voor studenten weten ons platform te vinden?

Op dit moment weten voornamelijk hbo of universitaire studenten ons platform te vinden. Een groot deel daarvan studeert in de richting van duurzaamheid, klimaat, milieu, sustainability of bijvoorbeeld bouwkunde. Maar dat geldt zeker niet voor de gehele doelgroep. Vaak zijn studenten voor allerlei verschillende bijbanen of vacatures inzetbaar. Zo lang uw organisatie maar een duidelijke impact kan weerleggen. Ben u bijvoorbeeld B Corp? Of is uw bedrijf actief bezig met verduurzaming van bijvoorbeeld bepaalde delen van de economie? Helemaal prima!

Hoe kunt u via ons platform een student inhuren?

In principe is Sustainablejobs.nl een recruitment marketing tool voor uw bedrijf. Via ons platform is het de bedoeling dat studenten direct bij uw organisatie uitkomen, en kunnen solliciteren bij de juiste persoon. Om dit proces zo optimaal als mogelijk te laten verlopen helpen wij u bij het online zetten van de vacature, stage of bijbaan. Daarnaast adviseren wij over de beste aanpak. Voor meer informatie over het plaatsen kunt u contact opnemen via [email protected].

Bekijk ook:

Plaats een Vacature

Plaats een vacature of opdracht in het netwerk van Sustainablejobs.nl. 

Nieuwsbrief:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recruiter nodig?

Heb je meer hulp nodig bij het invullen van meerdere duurzame vacatures? Bekijk de mogelijkheden tot het inhuren van één van onze recruiters!

Plaats een Vacature in ons netwerk! 

Vacature Plaatsing

Plaats een standaard vacature voor het vinden van een nieuwe collega! 

€275,-

Per vacature plaatsing

Spotlight Vacature

Optimaal gebruik maken van Sustainablejobs.nl. 

€375,-

Per vacature plaatsing

Jaarlidmaatschap

Onbeperkt publiceren (via automatische koppeling). 

€1250,-

Per jaar