Vacature details

Nieuwste vacatures

  • BlueCity

    BlueCity is een voorbeeldstad voor de circulaire economie:

  • Rotterdam

BlueCity is letterlijk een zwembad vol mogelijkheden. In voormalig tropisch zwemparadijs Tropicana bouwen we een voorbeeldstad met duurzame en circulaire bedrijven, waar we met lef en lol afkoersen op een economie waarin afval niet bestaat. De output van de éne is namelijk de input van de andere ondernemer. Afval wordt hierdoor een waardevolle bouwsteen. Zo creëren we, samen met ondernemers, onderzoekers, biodesigners, makers en creatieven, een circulaire economie, sluiten we kringlopen en vormen we de stad én de economie van de toekomst. Klinkt goed toch? Dat is het ook. Lijkt het jou tof om hier je steentje aan bij te dragen, ben je graag in contact met klanten, zit organiseren in je bloed én ben jij op zoek naar een toffe stage in een dynamische en ondernemende omgeving? Dan ben je bij BlueCity aan het juiste adres: oor ons Team Events zoeken we per januari 2023 een stagiair.

Werkzaamheden

Het events team is een belangrijk onderdeel van BlueCity. Bij BlueCity verhuren we verschillende zalen voor verschillende soorten evenementen: van vergaderingen en conferenties tot borrels en recepties. Naast deze B2B events voor externe verhuur, organiseert BlueCity ook events voor onze eigen programmering en geven we regelmatig rondleidingen. Bijna dagelijks hebben we dus groepen enthousiaste mensen over de vloer die geïnspireerd willen worden door de circulaire economie in de praktijk. Team Events is jaarlijks verantwoordelijk voor zo’n 600 rondleidingen en 300 zakelijke bijeenkomsten binnen BlueCity.

In deze dynamische en ondernemende omgeving bepaal je samen met het events team het succes van een business meeting, rondleiding of event. Het vaste events team bestaat naast jou uit twee personen, die alles organiseren. Daarnaast is er voor ondersteuning tijdens de events een vast team aan rondleiders, hosts, horecapersoneel en floormanagers. In jouw stage zul je met al deze mensen samenwerken.

Jij bent…

  • … zelfstandig én werkt nauw samen met ons event team
  • … geïnteresseerd in circulaire economie/duurzaamheid
  • …creatief
  • … ondernemend

Wij bieden..

  • … bieden een super inspirerende werkplek op één van de meest bijzondere locaties in Rotterdam
  • … een stagevergoeding van €200 bruto per maand
  • … je alle ruimte om je ding te doen. Binnen BlueCity kan heel veel, als jij dat aandurft!
  • … ondersteuning en ruimte bij je opdracht voor je opleiding

Meer over de event ruimtes in BlueCity
Lees je alvast helemaal in, dan weet je wat je kunt verwachten

Solliciteren?

Stuur je cv en een korte motivatie naar [email protected] en wie weet ben jij straks onderdeel van het leukste team van BlueCity. We behandelen sollicitaties op volgorde van toezending, dus als je erg enthousiast bent over deze stage, wacht dan niet te lang met mailen. Heb je eerst nog vragen over deze stagevacature? Deze kun je stellen via [email protected] of telefonisch aan Team Events via 010 307 22 47.

BlueCity streeft ernaar een inclusieve en diverse organisatie te zijn, passend bij een stad als Rotterdam. Want een divers ecosysteem is een sterk ecosysteem. We nodigen dan ook iedereen die zich herkent in het profiel van deze vacature uit om te solliciteren.

Stel je vraag aan de recruiter:

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.