Hulp nodig bij Recruitment?

Bekijk hier de mogelijkheden tot het uitbesteden van recruitment voor jouw duurzame vacatures en opdrachten. Wij gaan voor jou vanuit ons netwerk op zoek naar nieuwe collega’s die wij kunnen voorstellen. Wil je meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Bespreek jouw vacature dan even met onze collega’s. 

Recruitment Duurzaamheid

Sustainablejobs.nl is een Duurzame Vacaturebank gericht op vacatures, freelance opdrachten, stages en vrijwilligerswerk in de duurzaamheid. Naast het plaatsen van vacatures of freelance opdrachten is het dus ook mogelijk dat wij helpen bij de recruitment van nieuwe collega’s. De informatie over de recruitment dienstverlening van Sustainablejobs.nl is te vinden op deze pagina. Het is mogelijk om een vacature voor te leggen bij onze collega Wouter Meens. Vervolgens kan Wouter op basis van deze vacature aangeven wat de mogelijkheden zijn m.b.t. het werven van een medewerker. Welke kanalen wij hierbij gebruiken, wat de kosten zijn en natuurlijk hoe groot de kans is dat wij iemand weten te vinden voor de vacature.

Recruiter inhuren?

Naast het invullen van éénmalige vacatures is het ook mogelijk om via Sustainablejobs.nl een recruiter in te huren. Meer informatie over het inhuren van een recruiter is te vinden via de deze pagina. Deze optie is interessant wanneer er meerdere vacatures zijn die ingevuld moeten worden. Het inhuren van een recruiter via Sustainablejobs.nl kost in totaal €55,00 per uur exclusief 21% btw. Daarbij maakt onze recruiter natuurlijk gebruik van het netwerk van Sustainablejobs.nl, de vacaturebank en de social media kanalen. De vacatures van uw organisatie worden dus gepubliceerd via onze website en socials. Dit zorgt naast de inzet van de recruiter zelf natuurlijk ook voor een extra aanvoer van kandidaten.

Hoe werkt onze recruitment?

Om te beginnen werken wij alleen voor bedrijven in de duurzaamheid of de sociaal maatschappelijke hoek. Naast bedrijven gaan wij ook graag aan de slag voor non profit organisaties of overheden (en kleine gemeenten). Voldoet jouw bedrijf of organisatie aan deze eis? Dan is de volgende stap een korte telefonische intake met onze recruiter Wouter Meens (zie Calendly intergratie hieronder om dit in te plannen). Op basis van een korte telefonische kennismaking kan je de vacature toelichten en iets meer vertellen over de organisatie erachter. Vervolgens krijg je een voorstel met daarin de tarieven en mogelijkheden in de e-mail. In dit voorstel wordt ook een advies gegeven voor de beste aanpak (recruitment, recruiter inhuren, vacature plaatsingen of een combinatie van meerdere opties).

Een plan van aanpak

Spreekt het plan van aanpak jou aan? Dan is de vervolgstap dat wij aan de slag gaan met de vacature om ervoor te zorgen dat er op korte termijn kandidaten gevonden kunnen worden.

Plaats een Vacature

Plaats een vacature of opdracht in het netwerk van Sustainablejobs.nl. 

Nieuwsbrief:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recruiter nodig?

Heb je meer hulp nodig bij het invullen van meerdere duurzame vacatures? Bekijk de mogelijkheden tot het inhuren van één van onze recruiters!