Een Consultant inhuren

Een consultant duurzaamheid vinden via Sustainablejobs.nl. 

Consultant inhuren

Op zoek naar een werknemer die je klanten kan voorzien van goede duurzame adviezen? Of heeft u iemand nodig om uw bedrijf te verduurzamen, dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een consultant.

Een consultant geeft adviezen die anderen helpen beter te functioneren/presteren. Dagelijks krijgt Sustainablejobs.nl nieuwe inschrijvingen binnen van werkzoekenden in de duurzaamheid. In samenwerking met onze recruiters helpen wij u bij het vinden van een parttime of fulltime consultant via het plaatsen van een vacature op Sustainablejobs.nl

Wat doet een consultant duurzaamheid?

  • Veel voorkomende taken die een consultant uitvoert:
  • Duurzaam advies verstrekken
  • Duurzaamheidsdoelen opstellen
  • Ontwikkelen duurzaamheidsstrategie
  • Evalueren/analyseren van diensten/producten
  • Organisatie ondersteunen door het bieden van duurzame adviezen
  • Op de hoogte zijn van allerlei duurzaamheid gerelateerde wetgeving/regelgeving

Een vacature of freelance opdracht plaatsen voor een consultant

We starten met het plaatsen van een vacature voor full- of parttime basis of op freelance basis. Doordat ons platform volledig gericht is op de duurzaamheid en consultants in deze hoek erg belangrijk zijn, zijn consultants ook een van onze doelgroepen. Onze marketing en targeting campagnes zijn op deze doelgroep ingesteld. Daarnaast schrijven verschillende freelancers zich dagelijks in op ons platform. Klik hier voor enkele voorbeelden van vacatures in de consultancy.

Via ons platform kan een sollicitant reageren op uw vacature welke u direct in uw mail ontvangt.

Om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen helpen wij u bij het online zetten van de vacature. Indien gewenst kunnen wij ook de vacaturetekst voor u maken. Doordat wij iedere dag bezig zijn met vacatures, weten wij heel goed welke soort teksten duidelijk zijn en veel sollicitanten aanspreken.

Wat kost een consultant per uur?

Een consultant op freelance basis kost tussen de € 45.- en € 100,- per uur. Dit is afhankelijk of een consultant voor zichzelf werkt (zzp-basis) of dat de consultant namens een consultancy bureau ingezet worden. 

Het plaatsen van een losse vacature op Sustainablejobs.nl kost € 175 excl. btw. Daarnaast biedt Sustainablejobs.nl ook een jaarabonnement aan waarbij u onbeperkt vacatures kunt plaatsen voor al uw functies tegen € 750 excl. btw. Bekijk de overige tarieven hier.

Wat voor consultants zijn er in de duurzaamheid?

Steeds meer bedrijven beginnen zich in te zetten in de verduurzaming van een bepaalde dienst of product. In Nederland zijn er een aantal grote en kleine bedrijven die consultants in dienst hebben met hun expertise in de duurzaamheid:

PwC houdt zich bezig met strategische adviezen in de duurzame groei voor medewerkers maar ook voor klanten. Ze helpen mee met het bedenken hoe ze u nog beter kunnen helpen, zodat uw organisatie verder kan groeien en meer opbrengst zal genereren. 

EY houdt zich bezig met verzekeringen, belastingen en transacties. Ze dragen bij aan het versterken van het vertrouwen in de internationale kapitaalmarkten en economieën op duurzame vlak. 

Ecomatters ondersteunt o.a. organisaties bij het ontwikkelen van hun strategie en het stellen van concrete duurzaamheidsdoelen.

Bain & Company  helpen CEO’s en managers bij het nemen van complexe strategische vraagstukken in de duurzaamheid.

KplusV richt zich op een aantal belangrijke thema’s in de samenleving zoals duurzame economie, leefomgeving, ecosystemen en innoveren.

Sustainalize kan u helpen een vooruitziende blik te creëren door te begrijpen hoe de trends en ontwikkelingen in de toekomst nu al veranderen. Want het hebben van de juiste strategie en focus is cruciaal om prestaties te versnellen en duurzame impact te creëren.

Freelancers of een consultancy bureaus inschakelen?

Sustainablejobs.nl is een vacaturebank en digitaal platform gericht op vacatures en freelance opdrachten die een bijdrage leveren aan een betere toekomst. Wij vestigen onze aandacht op bedrijven en organisaties die hard werken om een mooie bijdrage te leveren aan sociale- en milieuprestaties. Sustainablejobs.nl is beschikbaar voor bedrijven, stichtingen, overheden, gemeentes en vrijwilligersorganisaties.

Bent u op zoek naar een consultant? Mail uw vraag en/of verzoek naar [email protected] en wij kunnen u helpen met het zoeken naar deze consultant voor uw organisatie.

Plaats een Vacature

Plaats een vacature of opdracht in het netwerk van Sustainablejobs.nl. 

Nieuwsbrief:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recruiter nodig?

Heb je meer hulp nodig bij het invullen van meerdere duurzame vacatures? Bekijk de mogelijkheden tot het inhuren van één van onze recruiters!

Plaats een Vacature in ons netwerk! 

Vacature Plaatsing

Plaats een standaard vacature voor het vinden van een nieuwe collega! 

€275,-

Per vacature plaatsing

Spotlight Vacature

Optimaal gebruik maken van Sustainablejobs.nl. 

€375,-

Per vacature plaatsing

Jaarlidmaatschap

Onbeperkt publiceren (via automatische koppeling). 

€1250,-

Per jaar