Over ons

Duurzame Vacaturebank

Vacatures, freelance opdrachten, stages en vrijwilligerswerk in de duurzaamheid plaatsen in het netwerk van Sustainablejobs.nl.

Tarieven
Duurzame vacatures
Over ons
Sustainablejobs.nl

Samenwerken?

Laat Sustainablejobs.nl jou helpen bij het invullen van vacatures. Spreek met ons team wat de beste aanpak is voor jouw vacature, freelance opdracht of stage.

Vacature Plaatsen
Vacatures invullen

Recruitment Marketing

Het niet kunnen vinden van kandidaten kan frustrerend zijn. Om jou beter te helpen is ons recruitment marketing team er. Samen met ons team maken wij voor jouw vacatures de beste aanpak om kandidaten te vinden.

Recruitment Marketing
Personeel inhuren?

Iemand inhuren?

Wij kunnen jou helpen bij het vinden van geschikte kandidaten. Lees meer over deze optie op de pagina hieronder.

Inhuren

Ons netwerk groeit!

Sustainablejobs.nl is niet alleen een website voor bedrijven en werkzoekenden in de duurzaamheid. Wij bouwen al meer dan een jaar hard aan de groei van ons netwerk. Tot het netwerk van Sustainablejobs.nl behoren alle kanalen wij inmiddels te vinden zijn. Zo steken wij veel geld, tijd en energie in het verspreiden van onze vacatures op andere blogs en nieuwswebsites in de duurzaamheid. Wil je erachter komen met welke andere platformen wij samenwerken? Neem dan vrijblijvend contact op met ons team via support@sustainablejobs.nl. Naast het plaatsen van vacatures is het nu ook mogelijk om voor specifieke opdrachten of vacatures medewerkers in te huren via ons platform. Ook daarover kan je voor meer informatie contact met ons opnemen.

Over Sustainablejobs.nl