Freelancer inhuren in de duurzaamheid

Een freelancer inhuren

Sustainablejobs.nl is een platform voor vrijwilligers, studenten, starters en freelancers. Eigenlijk is Sustainablejobs.nl voor iedereen beschikbaar die met zijn of haar werk impact wil maken. Een groot deel van deze doelgroep werkt inmiddels op freelance basis. Deze freelancers kunnen dan ook voor van alles en nog wat worden ingezet. Van consultants binnen de energietransitie, tot web designers en grafisch vormgevers tot financieel medewerkers of freelancers op management niveau. Wat de opdracht ook is, het is eenvoudig om een freelance opdracht te plaatsen op ons platform. Voor het plaatsen van meerdere freelance opdracht is het verstandig even contact met ons op te nemen. U krijgt dan een apart voorstel voor meerdere opdrachten.

Wat kost het plaatsen van een freelance opdracht?

Het plaatsen van een freelance opdracht kost éénmalig €150,00 exclusief 21% btw. Let op: Stage opdrachten zijn altijd gratis. En voor studenten opdrachten/vacatures kunnen wij altijd een apart voorstel doen. Gaat het om doorlopende freelance opdrachten? Bekijk dan eens de mogelijkheid om een pakket of langdurige samenwerking aan te vragen. U kunt daarvoor ons team bereiken via support@sustainablejobs.nl. De opdracht wordt altijd door ons team gecheckt, geoptimaliseerd en vervolgens geplaatst op ons platform.

Wat voor freelancers behoren tot onze doelgroep?

De marketing campagnes, social media strategie én Google strategie van ons platform is volledig gericht op hbo/universitair geschoolde freelancers met minimaal twee tot vijf jaar ervaring binnen hun vakgebied. Zo willen wij de beste professionals naar ons platform trekken. Door deze focus krijgen wij dagelijks aanmeldingen van hooggeschoolde professionals die beschikken over een specifieke skills binnen de duurzaamheid, energietransitie of sustainability. Daarnaast is er een grote groep freelancers die binnen de duurzaamheid aan de slag zou willen, en Sustainablejobs.nl gebruikt om nieuwe opdrachtgevers te werven. Denk hierbij aan de hierboven genoemde profielen zoals web developer, designers én consultants.

Welke freelancers worden er gezocht in de duurzaamheid?

De bedrijven die samenwerken met Sustainablejobs.nl zijn over het algemeen op zoek naar de volgende freelancers: Engineering, Software Development, Sales, Consultancy, Advies én Techniek. Dit zijn over het algemeen projectmatige opdrachten of trajecten. Waardoor er vaak freelancers nodig zijn voor de duur van het project of de opdracht. Deze opdrachten zijn terug te vinden op de pagina met alle freelance opdrachten.

Wat voor bedrijven kunnen freelance opdrachten plaatsen?

Sustainablejobs.nl is beschikbaar voor bedrijven met freelance opdrachten in de duurzaamheid. Dit kunnen bedrijven, stichtingen, overheden, gemeentes en zelfs vrijwilligers organisaties zijn.