Een Receptioniste inhuren

Een receptionist vinden via Sustainablejobs.nl. 

Bekijk hier de mogelijkheden voor het inhuren van receptionisten.

Op zoek naar een receptionist die snel, goed bereikbaar, klantgericht en gastvrij is en graag afwisselend werk verricht? Een receptionist(e) is hét gezicht van uw organisatie en daarmee vervult de receptionist(e) een hele belangrijke rol binnen uw organisatie. Dagelijks krijgt Sustainablejobs.nl nieuwe inschrijvingen binnen van werkzoekenden in de duurzaamheid. In samenwerking met onze recruiters helpen wij u bij het vinden van een parttime of fulltime receptioniste. Dit kan op meerdere manieren, namelijk op uitzendbasis of via het plaatsen van een vacature op Sustainablejobs.nl

Uitzendbasis receptionist

Wij leveren zowel parttime als fulltime receptionistes voor kortere of langere tijd met optie tot overname. Indien je een receptioniste nodig hebt die je graag flexibel wil inzetten, dan is een uitzendcontract een goede optie. Hiervoor kun je contact met ons opnemen via [email protected]. Je ontvangt van ons een offerte op maat met een kostenoverzicht. 

Na akkoord is het wenselijk om elkaar persoonlijk te spreken, zodat wij uw bedrijf/organisatie beter kunnen leren kennen. Hierna kunnen wij aan de slag met het opstellen van de vacature en zullen wij deze uitzetten via ons platform die speciaal is opgericht voor duurzame bedrijven en organisaties. 

Voordat we een sollicitant voorstellen, spreken en screenen wij de sollicitante daarvoor, zodat we zeker weten dat deze receptionist(e) voldoet aan al uw voorwaarden. 

Na het vinden van de gekwalificeerde sollicitante voor uw functie, bieden wij de receptioniste een uitzendovereenkomst aan. Door dit contract krijg je de mogelijkheid om de receptionist goed te leren kennen zonder dat je hierbij wergeversrisico loopt.

Zodra de receptionist 1040 uren gewerkt heeft, kunt u deze receptionist (kosteloos) zelf in dienst nemen. Indien u eerder deze sollicitant in dienst wilt nemen, neem dan contact met ons op.

Een vacature of opdracht plaatsen voor een receptionist(e)

Indien een receptionist op uitzendbasis niet uw voorkeur heeft, is het ook mogelijk om een vacature of opdracht te plaatsen voor een receptionist(e). Zie hier enkele voorbeelden van receptionist vacatures.

Sustainablejobs.nl een recruitment marketingtool voor uw bedrijf. Via ons platform kan een sollicitant reageren op uw vacature welke u direct in uw mail ontvangt. 

Om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen helpen wij u bij het online zetten van de vacature. Indien gewenst kunnen wij ook de vacaturetekst voor u maken. Doordat wij iedere dag bezig zijn met vacatures, weten wij heel goed welke soort teksten duidelijk zijn en veel sollicitanten aanspreken. 

Wat kost een receptionist? 

Ons tarief voor het inhuren van een receptionist op uitzendbasis kost tussen de € 25 – € 35 euro per uur. Het tarief wordt definitief bepaald aan de hand van uw functie-eisen en het bijbehorende salarisniveau. Wij vermelden dit tarief in onze offerte. De verloning, facturatie en contractadministratie hebben wij besteed aan een payrollbedrijf welke beschikt over een NEN 4400-1 certificering en een G-rekening.

Het plaatsen van een losse vacature kost € 175 excl. btw. Daarnaast biedt Sustainablejobs.nl ook een jaarabonnement aan waarbij u onbeperkt vacatures kunt plaatsen voor al uw functies tegen € 750 excl. btw. Bekijk de overige tarieven hier.

Waarvoor kan je een receptionist inhuren? 

Een receptionist heeft een divers takenpakket. De receptie is het hart van uw kantoor en vervult daarmee allerlei verschillende taken zoals o.a. het ontvangen van uw gasten/bezoekers/cliënten, het opnemen van telefoontjes, uw agenda beheren tot het inschenken van uw dagelijkse koffie of thee. 

Wat zijn de taken en verantwoordelijkheden van een receptionist? 

Veel voorkomende taken en verantwoordelijkheden:

  • Ontvangen gasten, bezoekers en/of klanten
  • Agendabeheer
  • Beantwoorden telefoontjes/e-mails
  • Administratie taken (met gebruik van Officeprogramma’s zoals Excel, Word, OneDrive of Powerpoint)
  • Vergaderruimtes reserveren
  • Koffie/thee inschenken
  • Lunches doorgeven

Voor wat voor bedrijven werkt Sustainablejobs.nl?

Sustainablejobs.nl is een vacaturebank en digitaal platform gericht op vacatures en freelance opdrachten die een bijdrage leveren aan een betere toekomst. Wij vestigen onze aandacht op bedrijven en organisaties die hard werken om een mooie bijdrage te leveren aan sociale- en milieuprestaties.  Sustainablejobs.nl is beschikbaar voor bedrijven, stichtingen, overheden, gemeentes en vrijwilligersorganisaties. Wilt u graag een offerte ontvangen op basis van onze mogelijkheden of heeft u hier vragen over, mail ons dan naar [email protected] 

 

Plaats een Vacature

Plaats een vacature of opdracht in het netwerk van Sustainablejobs.nl. 

Nieuwsbrief:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recruiter nodig?

Heb je meer hulp nodig bij het invullen van meerdere duurzame vacatures? Bekijk de mogelijkheden tot het inhuren van één van onze recruiters!

Plaats een Vacature in ons netwerk! 

Vacature Plaatsing

Plaats een standaard vacature voor het vinden van een nieuwe collega! 

€275,-

Per vacature plaatsing

Spotlight Vacature

Optimaal gebruik maken van Sustainablejobs.nl. 

€375,-

Per vacature plaatsing

Jaarlidmaatschap

Onbeperkt publiceren (via automatische koppeling). 

€1250,-

Per jaar