DaaS: De duurzame oplossing voor apparatuurmanagement

Hoe richt je je machinepark of apparatuur zo duurzaam mogelijk in zonder concessies te doen aan kwaliteit en beschikbaarheid? De oplossing heet Daas!

Wat is DaaS?

DaaS staat voor device as a service. En dat is precies wat je denkt dat het is: Er wordt jou apparatuur, zoals een machine, ter beschikking gesteld die volledig voor jou wordt geïnstalleerd, geconfigureerd en onderhouden. En dat tegen een van tevoren vastgesteld maandelijks bedrag. Het apparaat als service dus.

DaaS als tool voor een duurzame bedrijfsvoering

Naast het feit dat je bij device as a service niet in een keer een groot bedrag hoeft neer te leggen om je bedrijfsmiddelen in balans met je opdrachten te houden is het ook een zeer goede tool om je bedrijfsvoering te verduurzamen. Je beschikt bij deze dienstverlening immers altijd over recente modellen van machines of apparaten van jouw keuze en die zijn natuurlijk altijd duurzamer in gebruik dan wanneer je bijvoorbeeld investeert in 2e hands apparatuur.

Altijd goed werkende apparatuur

Met DaaS IT Now (Device as a Service) ben je altijd verzekerd van goed werkende apparatuur. Je betaalt een vaste prijs per maand en daarbij zijn de financiering en de services, zoals asset management, preparatie, uitgifte, onderhoud, afvoer, dataverwijdering en het duurzaam herinzetten van gebruikte apparatuur inbegrepen. In feite lease je dus jouw bedrijfsmiddelen en word je van A-Z ontzorgd. Dat betekent ook dat je geen opkijken hebt naar je apparatuur en dat je je tijd als ondernemer dus op een andere manier kunt besteden. Met het bedienen van klanten het maken van omzet dus!

Flexibiliteit staat voorop

Bijkomend voordeel van het leasen van je bedrijfsmiddelen is dat je niet afhankelijk bent van een leverancier of een merk, want device as a service daas is volledig leveranciersonafhankelijk. Jij kiest het apparaat en de machine. Tevens kun je op elk gewenst moment op- of afschalen of vernieuwen. Je bent dus optimaal flexibel en kunt inspelen op elke marksituatie. Bovendien is de dienst modulair af te nemen. Je kunt er dus ook voor kiezen om bepaalde services niet te laten uitvoeren en dit in eigen beheer te houden.

Vacature Plaatsen?

Plaats jouw vacatures in het netwerk van Sustainablejobs.nl. 

Ontvang de laatste vacatures!

Vacature Plaatsen?

Plaats jouw vacatures in het netwerk van Sustainablejobs.nl. 

Nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.