Duurzaam evenement GREENTECH FESTIVAL

Duurzaam evenement van het jaar: GREENTECH FESTIVAL 2024

Duurzaam evenement Greentech in Berlijn verwelkomt je in de toekomst van duurzaamheid. Innovatie en baanbrekende technologie vind je op het Greentech Festival 2024! 

Dit jaar is het duurzame evenement groter dan ooit tevoren, met ambitieuze ideeën en een impact die de wereld zal transformeren. Duik in een wereld waar groene technologieën de norm zijn en duurzaamheid niet alleen een doel is, maar een levensstijl. Als sustainability professional mag je het Greentech Festival niet missen; het is dé kans om je carrière te laten bloeien en de nieuwste ontwikkelingen in duurzaamheid te ontdekken.

Duurzame revolutie ontmoet je in Berlijn

Van 15 t/m 17 mei komt de wereldwijde gemeenschap van duurzaamheid professionals, visionairen en pioniers samen in het bruisende Berlijn. Tijdens het Greentech Festival zul je ondergedompeld worden in een dynamische omgeving waar de toekomst van duurzaamheid vorm krijgt. 

Maak kennis met de leiders van de groene revolutie, briljante mensen die de grenzen van duurzame technologie verleggen. Ervaar boeiende lezingen, interactieve workshops en inspirerende paneldiscussies die de nieuwste trends in duurzaamheid belichten. Ontmoet gelijkgestemde professionals en deel je passie voor duurzaamheid.

“Green Awards 2024” is een eerbetoon aan moderne helden

Opgericht in 2008 zijn de GREEN AWARDS uitgegroeid tot de meest prestigieuze erkenning op wereldwijd gebied van duurzaamheid. Ieder jaar komen experts samen om eer te betuigen aan de meest innovatieve projecten op het gebied van groene technologie. 

Of het nu gaat om baanbrekende start-ups, gevestigde bedrijven, opmerkelijke persoonlijkheden of innovatieve jonge geesten. De Green Awards geven meer zichtbaarheid aan moderne helden die hun leven en carrières wijden aan het aanpakken van klimaatverandering en het maken van een verschil.

Duurzaam evenement Greentech Festival host de “Greentech conferentie”

Het Greentech Festival biedt een wereldwijd podium voor gedurfde pioniers, visionairen en leiders. Tijdens de conferentie worden duurzame oplossingen besproken die nodig zijn om blijvende verandering teweeg te brengen. Het inspirerende programma omvat keynotes, paneldiscussies en praktische bootcamps, waardoor deelnemers inzichten krijgen in de huidige en toekomstige stand van duurzaam ondernemen en het wereldwijde sustainability beleid.

Duurzaam evenement GREENTECH FESTIVAL messe Berlin
GREENTECH FESTIVAL messe Berlin

“Green investors crunch” is er op het duurzame evenement voor groene startups

Het vinden van alleen het allerbeste in duurzaamheid financiering, kan het ontmoeten van de juiste partner voor jouw volgende grote kans een uitdaging zijn. Met de ‘Green Investors Crunch‘ maakt het Greentech Festival het funden van duurzaamheidsfinanciering eenvoudig door de juiste mensen letterlijk aan tafel te brengen. 

Met een zorgvuldig geselecteerde groep van 70 deelnemers, waaronder 70% startups, 15% investeerders en 15% bedrijven op zoek naar zakelijke partnerschappen, biedt dit exclusieve netwerkevenement de mogelijkheid je volgende stap te zetten. Spring aan boord en ontmoet specialistische investeerders en startups in deze vier thema’s: 

  • Mobiliteit en Energie
  • Circulariteit en Materialen
  • Financiën en Handel
  • Lifestyle en Wonen

Het draait bij dit duurzame evenement vooral om de expositie

De Greentech festival expositie biedt het meest gevestigde en innovatieve platform voor duurzame producten, bedrijven en organisaties. De expo ruimte is ontworpen om innovatieve groene technologieën te ontdekken. De nadruk ligt op hoe duurzaamheid op boeiende nieuwe manieren kan worden bedacht en gerealiseerd. 

Twee dagen lang zullen 250 exposanten in de Messe van Berlijn, de nieuwste duurzame ontwikkelingen presenteren aan een verwachte opkomst van 20.000 bezoekers.

Van duurzaam evenement tot broedplaats van innovatie

Voor het eerst op het Greentech festival presenteren 50 geselecteerde start-ups hun innovaties in het speciaal ingerichte tentoonstelling gebied: “Start-Up Land”. Dit initiatief begon met een oproep aan groene start-ups om zich aan te melden voor een gratis tentoonstellingsruimte, inclusief elektriciteit en standaard branding. 

Na een grondig selectieproces werden 50 start-ups geselecteerd om deel te nemen. Doe mee met het ondersteunen van deze bloeiende gemeenschap van vernieuwers en ondernemers in “Startup land” tijdens de 3 dagen van het Greentech festival. Grijp deze kans en laat je betoveren door de kracht van groene technologie op het Greentech Festival 2024!

Sustainable news brengt interessant nieuws op het gebied van duurzaamheid, duurzame banen en duurzame werkgevers. Stuur je nieuwstips of een eigen artikel naar sustainablejobs.nl

Sustainable news is samengesteld door Sustainablejobs.nl het startpunt voor duurzame carrières.

Gerelateerd artikel: 10 Sustainability Events you don’t want to miss in 2024

Vacature Plaatsen?

Plaats jouw vacatures in het netwerk van Sustainablejobs.nl. 

Ontvang de laatste vacatures!

Vacature Plaatsen?

Plaats jouw vacatures in het netwerk van Sustainablejobs.nl. 

Nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.