Duurzame schoenen kopen die lang meegaan

Duurzame schoenen

Op zoek naar een nieuw paar duurzame schoenen die lang meegaan? Dan kies je voor comfortschoenen. Een extra voordeel, doordat comfortschoenen beter om je voet vallen, zijn ze veel duurzamer. Ze gaan immers langer mee. Goed zittende schoenen kopen is soms een hele kunst. Vooral doordat steeds minder merken werken met wijdtematen. Dit is dan ook meteen de reden dat steeds meer schoenen slechter vallen. Steeds meer mensen rondlopen met voetklachten en mensen steeds meer het idee hebben dat hun schoenen minder lang meegaan. Eigenlijk is dat helemaal niet zo gek. Want een goed zittende schoen is een schoen die goed zit in de lengte en in de breedte. Hoe zoek je nou zo een schoen uit? Dat kun je heel gemakkelijk zelf opmeten, maar allicht is het handiger om eerst wat te vertellen over de merken die groot zijn in wijdtematen.

Comfortschoenen merken

Comfortschoenen komen in tal van merken en modellen. Het is dan ook goed om te weten welke comfortschoenen ook echt van top kwaliteit zijn en lang meegaan. Er is een groot onderscheid tussen verschillende merken en modellen. Uiteraard is dit voor een gedeelte totaal afhankelijk van smaak en voorkeur, maar een aantal goede duurzame merken die werken volgens eerlijke regels zijn: Durea schoenen, Gijs, Xsensible Schoenen en Magnanni. Deze schoenen worden geproduceerd onder eerlijke omstandigheden in Nederland en Spanje. Hierdoor zijn de schoenen duurzamer en eerlijker.

Hoe kies je een comfortschoen?

Een comfortschoen wordt dus geleverd in zowel breedtematen als lengtematen. Hierdoor zijn de schoenen soms wat lastiger om uit te zoeken. Zeker online. Een goede manier om je voeten in de breedte op te meten is door simpelweg een meetlint over de breedte van je voet net voor je tenen te leggen. Vervolgens kies je een corresponderende breedtemaat. Hou rekening met:

E= Smal

G= Normaal

H= Breed

K= Extra breed

Nu weet je enigszins hoe je de beste schoen kunt uitzoeken voor je eigen voet. Uiteraard is het nog steeds het gemakkelijkst om langs te gaan in de winkel.

Succes!

Ik wens je veel succes bij het uitzoeken van een passende schoen!

 

 

Ontvang de laatste vacatures!

Vacature Plaatsen?

Plaats jouw vacatures in het netwerk van Sustainablejobs.nl. 

Nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.