Duurzaam tweedehands heftrucks!

Heb je als bedrijf behoefte aan een extra vorkheftruck? Overweeg dan eens een oplossing die duurzaam en voordelig is, namelijk het aanschaffen van een tweedehands heftruck. Van heftrucks is bekend dat ze een lange levensduur hebben. Precies dat is ook de reden dat er volop gebruikte heftrucks aangeboden worden. En die zijn vaak nog van uitstekende kwaliteit.

Van de beste merken en met verschillende laadvermogens

Tweedehands heftrucks heb je zeker ook van de beste merken en met verschillende hefvermogens. Het is bij gebruikte heftrucks wel zo dat het aanbod snel wisselt, omdat tweedehands heftrucks nou eenmaal aan populariteit winnen en dus snel een nieuwe eigenaar vinden. Zeker die van de bekende merken. Koop jij een gebruikte heftruck bij een erkend dealer, dan weet je zeker dat je een heftruck koopt die technisch in orde en getest is. De specialisten van de dealer kunnen je alles vertellen over de staat van de heftruck. Vaak zitten de papieren van de heftruck er gewoon nog bij. Een tweedehands heftruck kopen is duurzaam en veel voordeliger dan wanneer je een nieuwe aanschaft.

Het aanbod gebruikte heftrucks is ondertussen erg groot

Het aanbod heftrucks in tweedehands uitvoering is ondertussen groot. Voor je ook een nieuwe gebruikte gaat kopen is het goed helder in beeld te hebben waarvoor je de heftruck gaat gebruiken en wat het laadvermogen precies moet zijn. Kijk verder of de heftruck over een CE-markering beschikt en of je ook garantie krijgt op de occasion die je wilt kopen. Vraag ook naar de aanwezigheid van een bedieningshandleiding. Uiteraard laat je binnen je bedrijf alleen gecertificeerde medewerkers op de gebruikte heftruck rijden. Wat dat betreft gelden geen andere regels voor de tweedehands heftrucks. Een ding is zeker, kies je voor een gebruikte heftruck, dan houd je veel geld in je portemonnee en koop je een machine waaraan je nog heel lang plezier gaat beleven.

Zeer lange levensduur

Natuurlijk kunnen er eerst twijfels zijn als het onderwerp gebruikte heftruck aan de orde komt. Want het is en blijft inderdaad een al gebruikte versie. Zeker heftrucks hebben echter een ongekende lange levensduur. Daarom is dit nou precies een machine die je prima tweedehands kunt kopen. Daarom zijn dat dit de redenen toch tot aanschaf over te gaan.

Ontvang de laatste vacatures!

Vacature Plaatsen?

Plaats jouw vacatures in het netwerk van Sustainablejobs.nl. 

Nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.