Duurzaam je woning beveiligen.

Duurzaam je woning beveiligen wil natuurlijk iedereen. We doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat de woning zo veilig mogelijk is. Maar hoe kun je dit eigenlijk op een duurzame manier doen? We zijn namelijk steeds bewuster van onze acties en gaan steeds meer op een milieuvriendelijke manier door het leven. Ook letten we steeds meer op de kleintjes. Benieuwd hoe je op een duurzame manier jouw woning kunt beveiligen? Ik geef je graag een aantal tips hoe je low budget toch jouw woning goed kunt beveiligen.

Onweer; prachtig, maar ook zo gevaarlijk

Onweer is voor velen een prachtig natuurverschijnsel, maar dat geldt zeker niet voor iedereen. De een vindt het namelijk prachtig, de ander is er doodsbang voor. Ondanks dat je het er mooi uit vindt zien, is het wel heel belangrijk om jouw woning tegen de gevolgen van onweer te beveiligen. Een blikseminslag kan namelijk een hoop schade opleveren. Zorg er daarom voor dat jouw woning goed beveiligd is met een professionele bliksembeveiliging. Laat het door een duurzaam en gecertificeerd bedrijf doen. Het is namelijk geen klusje wat je makkelijk zelf kunt doen. 

Duurzame verlichting

Zeker in deze donkere periode zullen inbrekers steeds vaker toeslaan. Het is daarom belangrijk dat je jouw woning goed verlicht. Door dit te doen met LED verlichting kies je voor een duurzame oplossing. LED lampen zijn namelijk veel beter voor het milieu dan de ouderwetse halogeenlamp. Zo heb je dus 2 vliegen in één klap; jouw woning wordt op een duurzame manier verlicht en je houdt inbrekers buiten de deur. 

Inbraakveilige tuin

Ook de omgeving van jouw woning is erg belangrijk om jouw woning inbraakveilig te houden. Zorg er daarom voor dat de struiken in de tuin altijd kort zijn. Zo krijgen inbrekers geen kans om zich te verschuilen achter de struiken. Bovendien ziet het er natuurlijk verzorgd uit als jouw tuin goed onderhouden is. Zo heb je eigenlijk twee vliegen in een klap. 

Laat het lijken alsof er iemand thuis is

We hadden het net al even over duurzame verlichting en een inbraakveilige tuin, maar er zijn natuurlijk nog meer manieren om ervoor te zorgen dat inbrekers jouw woning zullen overslaan. Zo kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat het lijkt alsof er altijd iemand thuis is. Laat de post zich niet opstapelen, ook niet als je met vakantie bent. Je kunt dan het beste de sleutel van jouw woning aan iemand geven die je vertrouwt, zodat diegene de post bij de deur kan weghalen. 

Vacature Plaatsen?

Plaats jouw vacatures in het netwerk van Sustainablejobs.nl. 

Ontvang de laatste vacatures!

Vacature Plaatsen?

Plaats jouw vacatures in het netwerk van Sustainablejobs.nl. 

Nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.