Rondje wandelen tijdens werktijd

Wanneer je gezellig met collega’s een rondje wilt gaan wandelen, dan is het natuurlijk wel van belang dat je je goed voorbereid. Vooral in de winter is de kans op ziek worden aanzienlijk groter. Daarom is het goed om daar rekening mee te houden en je daar dus ook op voorbereiden. Op die manier wordt je minder snel ziek en ben je lekker warm gekleed om een mooi stuk te wandelen in je pauze.

Paddenstoelsupplementen

Allereerst kun je gebruikmaken van paddenstoelsupplementen om je weerstand en je afweer te versterken. In de winter zijn er namelijk veel virussen en bacteriën die bij jou een nare ziekte kunnen losmaken. Door middel van Reishi heb je hier bijvoorbeeld minder last van. Reishi zorgt er namelijk voor dat je bloedvaten en je afweer goed geregeld zijn. Als je dus wilt gaan wandelen in de winter, dan kan het zijn dat je daarna last krijgt van een neusverkoudheid en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zorg er daarom voor dat je lekker en fit aan het werk kunt door middel van dit supplement. Reishi kopen is zeer gemakkelijk en op die manier kun je gerust een rondje wandelen tijdens de werktijden.

Goede wandelschoenen

Daarnaast is het natuurlijk ook prettig om comfortabel te kunnen wandelen. Als je bijvoorbeeld op een net kantoor werkt en je hebt de hele dag hakken aan, dan is het misschien verstandig om een paar sneakers in de auto te leggen. Op die manier kun je comfortabel wandelen en hoef je je geen zorgen te maken om blaren. Schoenen zijn enorm belangrijk als je wilt gaan wandelen, zorg dus dat je altijd de juiste schoenen aan hebt om te wandelen. 

Toestemming van werkgever

Verder is het ook van belang dat je toestemming hebt om een rondje te wandelen op werk. Het kan zijn dat je werkgever daar een grote voorstander van is en zelf ook een stukje meeloopt. Ook kan het zijn dat je werkgever het liever niet wil hebben, alleen snel als je pauze hebt. Zorg er daarom voor dat je toestemming hebt van je werkgever om op die manier te kunnen genieten van een heerlijke wandeling in de pauze.

De juiste jas

Als laatste is het goed om de juiste kleding te dragen voor een wandeling. Als je in de auto naar het werk gaat, dan kan het zijn dat je geen jas meeneemt. Toch is het verstandig om in de koude periode van het jaar een jas mee te nemen als je een rondje wilt gaan wandelen. Op die manier kun je genieten van een mooie wandeling met je gezellige collega’s.

Vacature Plaatsen?

Plaats jouw vacatures in het netwerk van Sustainablejobs.nl. 

Ontvang de laatste vacatures!