Zoek door onze Database van Duurzame Bedrijven in Nederland

Lijst Duurzame Bedrijven 2023

Bekijk hier de complete lijst met alle duurzame bedrijven uit Nederland die vacatures hebben gepubliceerd op Sustainablejobs.nl. Wil je ook in deze lijst worden opgenomen? Neem dan even contact op via [email protected].

Welke bedrijven mogen vacatures plaatsen op Sustainablejobs.nl ?

Sustainablejobs.nl is een vacature platform voor duurzame vacatures in Nederland. Zoals te zien is aan de bovenstaande lijst zijn er al heel veel bedrijven in Nederland bezig met duurzaamheid en met een positieve impact maken. De vacatures die op Sustainablejobs staan zijn vacatures bij duurzame bedrijven en bedrijven die dat nog niet helemaal zijn, maar hard op weg zijn om dit te bereiken en daarvoor extra mensen nodig hebben.

Naast een Nederland georiënteerde duurzame vacature-website, heeft het team achter sustainablejobs.nl ook een Belgische en internationale duurzame vacature platform. Dit maakt het voor bedrijven nog makkelijker om de juiste mensen te voor hun openstaande vacatures.

 Wat voor soort vacatures staan er op Sustainablejob.nl?

Alle soort verschillende vacatures worden geplaatst op de website. Naast vacatures voor fulltime en parttime banen, kunnen bedrijven ook stage en vrijwilligs vacatures plaatsen. Duurzame bedrijven kunnen al hun vacatures op de website plaatsen, dus naast de direct impact functies mogen ook alle administratieve, marketing en andere functies geplaatst worden.

Uit welke regio komen de meeste vacatures en bedrijven?

De vacatures die op Sustainablejobs.nl staan komen uit heel Nederland, maar de meeste vacatures komen van bedrijven die in de Randstad gevestigd zijn. Door dat thuiswerken tegenwoordig steeds vanzelfsprekender is, wordt locatie een minder belangrijke criteria voor sollicitanten.

Hoe groot moet een bedrijf zijn om vacatures te plaatsen op Sustainablejobs.nl?

De grote van een bedrijf is geen criteria om te mogen posten op de website. Het bedrijven dat post op sustainablejobs.nl is een variatie van startups en grote gevestigde bedrijven en organisaties binnen de duurzaamheid. Dit zorgt dat er voor een verschillend aanbod aan vacatures.

Ontvang de laatste vacatures!